ARTISTER 2018

Vi er klar til,  at fyre den "max" af d. 10-11-12 august 2018 på  Ø-dur festivalen, Orø.
Så lad os lave en fest sammen.


NICE LITTLE PENGUINS


NY_sammen_coler_final_ekstrajpg

PINGVINER MED VINGER OG VELLYD
90’er-hitmagerne Nice Little Penguins lægger an til stort turné-år i 2018 Siden Nice Little Penguins hittede stort i 1993 med ”Rain Keeps On Falling”, som blandt andet var Ugens Uundgåelige på P3 og blev vist adskillige gange på MTV, har kvartetten udgivet i alt otte albums. Deriblandt platinsællerten ”Flying” hvorfra titelnummeret for længst har opnået evergreenstatus – både herhjemme og i udlandet. 


LASSE & MATHILDE


L og Mjpg


Lasse & Mathilde er nu udnævnt til ikoner i dansk musikliv af de yngre generationer, og den folkekære duo er ganske vist bosat i Lundeborg, men kun for at komme videre ud i verden. De er danske ind til benet, ja, men henter masser inspiration fra hele verden.KJURIOUS


KJURIOUS bandpic2_previewjpg

De er ROCK ́n ROLL! med et nysgerrigt twist, der går hele vejen igennem deres musik.
De elsker at lege uden grænsesætning, dog stadig med rocken som hovedelement.
Alt i alt er KJURIOUS et hårdt arbejdende  band, som kæmper for at skabe
den fedeste fest HVER GANG


THOMAS HELMIG JAM


Helmigjpg

Thomas Helmig Jam har glødende energi og charmerende intimitet været en af de vigtigste Bands på jam scenen gennem de sidste 20 år.
Ligheden til originalen er slående men bandet har gennem årene etableret sig med deres helt egen energiske særpræg.
Det er et ekstremt sammenspillet band som formår at komme langt ud over scenekanten.

ASKEROCK


Vi kender sangene fra dengang, ‘Den Røde Tråd’, ‘Vuffeli-vov’, ‘Folkevognen’, ‘Midsommersangen’ og alle de andre. Sange som har samlet alle danskerne i over 40 år. Dvs. næsten alle. For hvor teksterne har været på alles læber, har musikken ikke været til alles ører. Det bliver der nu rodet bod på.

ASKEROCK tager dig gennem et udvalg af Shu-Bi-Dua’s bedste, men med en kant de fleste nok ikke lige havde forestillet sig, nemlig Metal. Mange vil nok hælde til helligbrøde, men det er så djævelsk godt skruet sammen, at man ikke er i tvivl om at det er ‘Bonden’ selv der har lagt røst til. Musikken er Metallica-indspireret, og projektet har derfor også fået tilnavnet ‘Shu-Bi-Tallica’.


JEPPE LINDEGAARDJeppe lindegaardjpg

Jeppe Lindegaard er debuterende artist og sangskriver fra det midtjyske søhøjland og aktuel med
singlerne ”Terrible, Beautiful World” og ”Baby You're a Love Song”. Sidstnævnte single har været
i rotation på DR P5, og i flere omgange den mest spillede i november 2017, og er blevet til i
samarbejde med bl.a. Thomas Alstrup (Jonah Blacksmith).


STRANGERS IN TOWN


St 1jpg

Gennem et univers af selvskrevne sange, drager "Strangers In Town" publikum ind med egne fortolkninger af pop, pop-rock og rock genrene, hvor hvert medlems forskellige musikalske baggrund kommer til udtryk. Hårdtslående trommer og effektdrevet bas koCopenhagen Steelband


copjpg


Copenhagen Steelband et af Danmarks ældste og første steelband! Orkestret opstod i 1981

Musikalsk lægger bandet vægt på at være absolut i front. 

Vi spiller pop, egen kompositioner, reggae og selvfølgelig Soca - fra rødderne på Trinidad.
L.T. Valentin


LTjpg

Bag aliaset L. T. Valentin befinder sig Lasse Tarp. Født 1989 i Esbjerg, og nu bosat på Vesterbro, København. Han har gennem de sidste 10 år opsnuset alt omkring musikmiljøet i Danmark. L. T. Valentin er inspireret af 1960'ernes sangskrivning. Folk rock som er simpelt, varmt og i øjenhøjde.GASKAPELLET

1235641214_resizedjpg

Gaskapellet er et energisk, røgfyldt og medrivende Gasolin tribute band fra Sjælland, som med masser af energi, sjov og masser af ballade går på scenen og fyrer en masse corny Dansemusik hits af fra de glade Gas 70’ere,

De drøner derudaf, på en sommerdag, over Langebro, sammen med Inga, Katinka og smukke Charley på sin Harley, ned af Rabalderstrædet. Kort sagt:

Gasolin` spiller ikke mere, men det gør vi, Gør det noget?

 Når man hører Kim Bb synge Gasolin` sange er det med så meget energi og overskud, at det får alle til at danse og synge med.


LARS ENGGAARD


le2jpg
Lars Enggaard har i mange år indgået i forskellige band sammenhænge som trommeslager. Nu springer han ud som solo artist. Lyden er dyb, melankolsk og har et skrøbeligt udtryk over sig. Et univers, hvor sangene fremstår nærværende og bakkes op af lyriske skildringer af identitet og kærlighed. Musikken får tankerne til at vandre og skaber sit eget drømmende lydbillede. Med Lars´ ærlige stemme i centrum bliver hans unikke folk-pop lyd musikalsk støttet op af bandet.
SANNE JAM

sannejpg

Der spilles numre fra Sanne's tid i Sneakers og helt frem til de nye- ste hits fra Sanne's solokarriere - f.eks. ”Sui Sui”, gennem ”Jeg ’i live”, ”Kærligheden kalder”, ”Den jeg elsker” og til ”Solskin efter regn”.

Sanne Jam's optræden stråler klart igennem, at alle musikere pa samtlige poster er inkarnerede Sanne fans, som vælger at handtere musikken ud fra Sanne’s eget live perspektiv: Rå, uhæm- met og fuld af energi pa scenen, som kun vores ægte danske ”rock mama” kan levere det!
MIDT I EN DRØMMidt i jpg


Midt i gjpg


Midt I En Drøm er et powerorkester med den kendte Anita Lykkegård (Colorblind) i front. Bag hende står fire af Fyns bedste musikere med baggrund i konservatorierne i Odense og Esbjerg samt Musicians Institute i Los Angeles. Bandet besidder en energi, power og evne til at give numrene de fem musikeres personlige præg. Midt I En Drøm spiller dansk musik fra 80'erne. 


BAMSE JAM

DSC03184jpg


Bamse Jam er det tætteste, man kommer på at opleve den folkekære

Flemming "Bamse" Jørgensens store sangkatalog på den danske livescene.

Bamse Jam leverer med stor respekt for Flemming "Bamse" Jørgensen,

Bamses Venners største hits i udgaver, der ligger så tæt på originalerne som muligt.


MØLLER´S BLUES BAND


mpng

Orøs helt eget storswingede Blues Tabernakkel leverer rendyrket og svedig blues med garanti for god stemning!
Møller’s består af en flok rutinerede spillemænd af hjertet, der I årevis har spillet musik I mange forskellige
sammenhænge og stilarter.
Repertoiret er en perlerække af bluesklassikere.


STØJKUPÉStjjpg
Støjkupé er et band drevet af begejstringen for musik og den energi der følger med at skabe en fælles oplevelse af rytme og melodi. Når vi er på scenen, træder vi ind i vores Støjkupé.
Støjkupés udtryk er defineret af Thóreys karakteristiske stemme og den klassiske rockbesætning.

SPEJLBLANK36b484e0-635e-459e-83cc-aa4fb9ac8ee2jpg

Spejlblank kører rundt med sig selv i sange om at blive voksen. I gamle biler. Og med klapvogn.
Spejlblank er norm-core om tilværelsens trivialitet. Men altid på udkig efter håb og forløsning.
Spejlblank er rockmusik, som kigger mere bagud end fremad. Med 60’er-inspiration. 


HITS4U


Hits4jpg

Hits4U spiller de allerbedste pop/rock hits tilbage fra slut 70´erne og helt frem til i dag.

Navnet lyver simpelthen ikke - de spiller rigtig mange Hits4U .


BETAMIX


Betamixjpg

Udgangspunktet for de seks gutter I BETAMIX er spilleglæde, gnist og fuld smadder på Marshall forstærkerne. BETAMIX spiller en skøn blanding af nyere rock-klassikere og pop så du bliver blød i knæene. Der er garanti for god underholdning for yngre som for(ældre).
BETAMIX drengene er godt sammenspillede og glæder sig til at give den max gas på Ø-Dur festivalen.


Afternoon Brunch


Anb 2jpg

Når man lytter til Afternoon Brunch, spørger man måske sig selv, om der ikke stadig er en snært af stilforvirring – og dét med rette; for Afternoon Brunch’s lyd kan måske bedst beskrives som en lettere udefinerbar blanding af både pop, funk og jazz, hvor der eksperimenteres med musikkens udtryk og parametre, men på en måde, der dog bestandigt gør plads til den fængende melodi.


PANSERHJERTE


Panserjpg

Akustisk folk-band med musik på dansk.
Musik om danskere, samfundet, himmel & jord og alt imellem de to.


JOHN VESTERGAARDJohn Vestergaardjpg


Blodtørstige vampyrer, fred på jorden og et twist af lykke. Historierne er mange og forskellige når vi møder John Vestergaard på et spillested. Guitaren og sangskivningen har altid været en vigtig del af John's liv, og hans egne sange og hans fortolkninger af amerikansk og dansk folk/rock og optræden på scenen afspejler at pacifisme, tilgivelse, empati og nærhed er de vigtigste ting for ham i livet